Tilvalgsprodukter.


Vi tilbyder en lang række tilvalgsprodukter til vore hjemmeside-løsninger. De understående er nogle af de mest almindelige produkter, som sælges til en fast pris incl. individuel tilpasning. 

- Formmail
- Søgefunktion
- Nyheds-script (CMS)
- Diskussions forum
- 1-Sides CMS, feks. dagens tilbud
- Fuldt CMS system

Ønskes andre produkter eller funktionaliteter kan vi levere alt inden for ASP, SQL og MsAccess baserede tilvalg. 

Et af vores mest solgte tilvalgsprodukter er et database baseret program, brugt til visning af alt fra visning af en realtime-prisliste til et Web-baseåret produkt til registrering af konsulenttimer, tildeling af konsulentopgaver, Status opdatering af opgaver samt løberegning. Grunden til at vore database baserede produkter er fremstår herunder, eller på prislisten, er at disse altid skal tilpasses til den individuelle kundes behov, er meget svingende i omfang, og derfor er meget svære at prissætte uden at kende det fulde omfang af opgaven.   

 

- Formmail

Vores formmail er yderst pålidelig og utroligt fleksibel. Den kan registrere alt fra emne og E-mailadresse, til vedhæftede filer, og kan tilpasses til at sende til forskellige E-mails ved et simpelt emnevalg. 

Den store styrke ved brug af formmail er at man som firma selv kan styre hvor fri indtastningen skal være, og derved modtage mere tydelige mails der er nemmere at sortere. For brugeren af jeres site er den klare fordel at man kan sende en E-mail fra en hvilken som helst computer, alle steder i verdenen, uden at skulle sætte sin E-mail op på computeren.

   

- Søgefunktion

Vores søgefunktion søger alle filer på jeres site igennem for et tilfældig ord, eller dele af et, og viser alle en liste over alle fundne filer, med link til denne, sammen med filens filtype.

 

- Nyheds-script (CMS)

Vores Nyhedsscript er en database-baseret applikation der gør administratoren af jeres site i stand til at oprette, slette og rette i en liste af nyheder, der kan vises på jeres site i et format der får dem til at fremstå som en hvilken som helst anden side.

Styrken ved at bruge et sådan system er at enhver kan rette i jeres nyheder, priser eller hvad i vælger at benytte scriptet til, uden at have nogle specielle færdigheder, det eneste det kræver et simpelt kodeord.

 

- Diskussions forum

Vores diskussions forum er bygget til at understøtte uendeligt mange beskeder og svar. Produktets brugerflade er meget alsidig og kan sættes op efter kundens ønsker. Du kan se en demo ved at trykke her.   

 

- 1-Sides CMS, feks. dagens tilbud

Vores 1-sides Content Management System er utroligt velegnet til opdatering af enkelte sider på jeres site, som f.eks. "Dagens tilbud" eller "Billede galleri". 

Systemet er en mindre version af vores fulde CMS system, baseret på en Word-lignende applikation (demo klik her) der er placeret på en password-beskyttet administrations-side. Dette CMS system kan kun opdatere en side og ikke oprette eller slette sider. Systemet understøtter indsætning af billeder, samt fuld adgang til sidens HTML kode, (Til den avancerede bruger).

 

- Fuldt CMS system

Vi kan nu tilbyde et fuldt CMS system der kan oprette og slette menupunkter, oprette, slette og rette sider samt tilføje og slette billeder til alle sider på jeres site.

Vores fulde CMS system er baseret på en Word-lignende applikation (demo klik her) der er placeret på en password-beskyttet administrations-side. Systemet understøtter indsætning af billeder, samt fuld adgang til sidens HTML kode, (Til den avancerede bruger).

Vi levere primært dette produkt sammen med bestilling af en ny hjemmeside, og står kun for oprettelse af rammer og primær grafik. Til gengæld Giver vi fri undervisning til alle der skal benytte systemet, samt fri E-mail support i 6 måneder.